“VEČITI DERBI DAVNO ARHIVIRANA PRIČA”: Fudbalere Partizana očekuje NAJTEŽI MEČ u sezoni!

navijači partizana
sr.partizan.rs

Za ekipu Partizana večiti derbi je "davno arhivirana priča". Crno-bele sutra očekuje jedan od najtežih i najvažnijih zadataka u sezoni...

 

Fudbaleri Partizana sutra od 15.30 dočekuju Metalac u utakmici 25. kola Super lige Srbije. Meč protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca će za klub iz Humske biti, možda, i najvažniji u nastavku sezone. Težak zadatak za ekipu Marka Nikolića dolazi samo četiri dana posle derbija…

Podsetimo, crno-beli su drugi na tabeli sa 55 bodova, odnosno imaju šest bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a bod više od Vojvodine na trećem mestu. 

 

Nikolić je rekao da za sutrašnji meč ne može da računa na Alena Stevanovića koji se povredio u derbiju protiv Zvezde. A, na pitanje da li će igrači biti dovoljno motivisani za utakmicu protiv Metalca posle “pražnjenja” u derbiju, šef stručnog štaba kluba iz Humske je naveo da je meč protiv Zvezde “davno arhivirana priča”. 

Derbi je arhivirana priča, završena u subotu uveče. I posle utakmice sam rekao da nisam zadovoljan rezultatom, mislim da smo makar za jedan gol bili bolji rival, ali da se ne vraćamo sada na to… Motivacija ne može biti sporna, kako se bliži završnica prvenstva mora da bude samo veća i veća, naglašava Nikolić. 

On je podsetio da su crno-beli u seriji od 20 utakmica bez poraza, kao i da očekuje da će do samog kraja šampionata trajati trka u troje i da će se Partizan, Zvezda i Vojvodina boriti za titulu. A, upravo se Zvezda i Vojvodina sastaju sutra u Novom Sadu.

Ovog trenutka nemam ni sekund vremena da se bavim tom utakmicom. Meč protiv Metalca je veoma važan za nas i smatrao bih i sebe i bilo koga iz Partizana koji se bavi time krajnje neozbiljnim i neprofesionalnim. Nemamo prava da potcenimo protivnika – zaključuje Nikolić, prenosi B92.