Prelazak Sume u Partizan i dalje je pod znakom pitanja a predsednik kluba iz Humske najavljuje veliki obrt koji dugo nije viđen u našem fudbalu.

 

U razgovoru za Blicsport predsednik šampiona Srbije Milorad Vučelić otkrio je da Crvena zvezda pokušava da pokvari posao i da je moguće da će Sejduba Suma umesto u crno-belom dresu završiti u odevnoj kombinaciji rivalskog kluba.

 
– Transfer Sume u Partizan je i dalje neizvestan, pošto je Zvezda poslala Slovanu ponudu tešku dva miliona evra. Možda će uskoro da pošalje i neku novu, ludačku. Ne znam hoće li se iz Ljutice Bogdana zaustaviti na dva ipo ili tri miliona evra za ovog fudbalera – rekao je Vučelić za Blicsport.

 

Izgledalo je da će Partizan posle višemesečnih pregovora napokon dovesti željeno pojačanje, ali su akrobatski uspesi Zvezdine uprave stvorili finansijske uslove za dovođenje fudbalera Slovana

–  Ovo što Zvezda radi je suludo. Nude mu platu od milion evra, pokušavaju da ga dovedu na sve načine. Očigledno imaju novca za razliku od nas. Mi smo se sa Slovanom dogovorili oko transfera, a kako će se situacija dalje odvijati stvarno ne znam – rekao je Milorad Vučelić.

Ko će od dva ljuta rivala uspeti da dovede vezistu Slovana možda i saznamo do kraja dana.loading...