VELIKI DAN ZA MLADOG FUDBALERA: Sin Patizanove legende debitovao pobedom u dresu Crvene zvezde!

Vanja Vučićević
print screen/facebook.com/Vučićević Vanja

Zvezda je meč u Ivanjici rešila ubedljivom pobedom od 0:3, a svoje mesto u sastavu Boška Đurovskog našao je i mladi Vanja Vučićević.

 

Sin bivšeg asa Partizana Nebojše Vućićevića, svoju fubalsku sreću potražiće u redovima večitog rivala. Jučerašnj dan i pobedu nad Javorom, Vanja će pamtiti čitavog života jer je debitovao u prvom timu kluba sa Marakane.

– Dugo treniram sa prvim timom, odigrao sam prijateljsku utakmicu sa moskovskim Spartakom, a sada mogu da kažem i da sam presrećan zbog prve zvanične utakmice u crveno-belom dresu. Ovaj trenutak sam čekao od starta polusezone i zaista je bio neponovljiv osećaj kada sam saznao da ću ući u igru. Doživeo sam nešto o čemu gotovo svaki dečak sanja. Još kada na to dodamo da smo ostvarili pobedu ovaj meč je nešto što ću definitivno zauvek pamtiti. Zahvalan sam treneru na pruženoj šansi, nadam se da sam igrom opravdao poverenje – rekao je Vučićević.

Mladi napadač osvrnuo se i na učinak svoje ekipe na meču u Ivanjici.

– Izuzetno sam zadovoljan što sam u prvoj zvaničnoj utakmici na neki način zabeležio i asistenciju, prekršaj nakon koga je Donald postigao pogodak načinjen je nada mnom. Verujem da sam u toj, kao i u nekim drugim situacijama, pokazao da ekipa može da računa na mene. Danas je za Crvenu zvezdu najbitnije da smo dobro odigrali i da smo ubedljivo pobedili. Bili smo bolji rival na terenu od samog starta i drago mi je što smo to uspeli materijalizujemo na kraj – poručio je Vučićević.