Veliki gest: SOS kanal besplatno reklamira kompanije koje uplate donaciju

Beogradska sportska televizijska stanica SOS kanal odlučila je da tokom svog programa besplatno reklamira sve državne i privatne kompanije koje na račun vlade uplate donaciju za pomoć stanovništvu ugroženom katastrofalnim poplavama.

I SOS kanal se ukljucio u sveopštu akciju pomoci porodicama koje su pertrpele štetu u ovoj prirodnoj katastrofi.Na račun Vlade Srbije svi zapolseni uplatili su po jednu dnevnicu,a jednokratnu pomoc uplatio je i SOS kanal.SOS kanal, kao i drugi srpski mediji, iz minuta u minut izveštava o akcijama i pomoći koje nastradalima pružaju naši savezi,klubovi i sportisti. Istovremeno su uputili i apel svim sportistima,posebno onima koji žive u inostranstvu,a gledaju naš program, da se uključe u akciju pomoći nastradalima.
Takođe, SOS kanal poziva sve državne i privatne kompanije koje žele da uplate novac za postradale da se jave u  našu redakciju. U vrednosti uplaćene donacije na račun vlade Srbije – dobiće besplatnu reklamu na SOS kanalu,navodi se u saopštenju ovog kanala.

 

Zainteresovane kompanije mogu da se jave u radakciju SOS kanala – [email protected] i telefonom: 011/28 525 23.