VELIKI NOVICA: Posle Saše Ilića i Veličković DONIRA DRES kako bi pomogao navijaču Partizana! (VIDEO)

Novica Veličković
PROMO

Nakon prošlonedeljne uspešne akcije Humanitarne organizacije "Zajedno za život", u kojoj je dres Saše Ilića prodat za sjajnih 90.000 dinara na internet aukciji, još jedan crno-beli kapiten se priključio akciji kako bi pomogao navijaču Partizana Draganu Ganetu Pajiću da sakupi novac za operaciju.

 

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” nastavlja sa humanitarnim aukcijama koje su dostupne svima preko interneta, a navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed jedinstvenog dresa, koji već sada ima veliku vrednost.

Novica Veličković odlučio je da donira svoj trofejni dres, u kojem je odigrao utakmicu finala Kupa Radivoja Koraća i u kojem je predvodio Partizan do pobede i pehara.

Pobedu u finalu Kupa, kao i ovaj dres, posvećujemo Ganetu i njegovoj dugogodišnjoj borbi da sakupi sredstva za operaciju koja je neophodna. Pozivam sve da se uključe u akciju humanitarne organizacije “Zajedno za život” i pomognu koliko mogu, jer je u pitanju čovek koji je stalno uz nas na tribinama, pravi ljubitelj sporta i ovo je način da mu se kao klub odužimo za sve, istakao je Veličković, podržan od saigrača.

Dres Novice Veličkovića sa utakmice finala Kupa Radivoja Koraća biće na internet aukciji naredna tri dana – KLIK OVDE.

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je za operaciju velikom simpatizeru crno-belih, Draganu Ganetu Pajiću.

 

Dragan je rođen sa teškim deformitetom lica, i do sada je već imao 25 korektivnih operacija.

Sada je potrebno sakupiti preko 10.000 evra za još jednu operaciju vilice, lica i zuba.

Svi koji su u mogućnosti takođe mogu poslati SMS sa brojem 454 na broj 3030 ili donirati sredstva za operaciju Dragana Pajića na sledeće brojeve računa:

Dinarski: 115-0381642435922-77
Devizni: RS35115033816424359227