Veliki skandal potresa Brazil: Maikon ‘namestio’ silovanje saigraču, pa izbačen iz reprezentacije

Jedan od retkih koji su preživeli "čistku" nakon Svetskog prvenstva u reprezentaciji Brazila, Maikon, odstranjen je iz reprezentacije zbog svog ponašanja.

Ovaj desni bek i fudbaler Rome odigrao je ceo meč protiv Kolumbije, ali neće biti u konkurenciji za duel sa Ekvadorom koji se igra u utorak u SAD-u.

Naime, Maikon je sa Eliasom i Oskarom previše popio u gradu nakon pobede svoje ekipe nad Kolumbijom, a njih trojica su izbačeni iz kluba nakon izvesnog vremena. Razlog za to je bilo uriniranje u jednom delu kluba koji nije bio toalet, a to je bilo delo Elijasa, prema saznanjima brazilskih medija, prenose Sportske.net.

Nije ovo sve, nakon toga su Majkon i Oskar želeli da se osvete ovom fudbaleru, pa su smislili i način. Glavni organizator je bio Maikon, Oskar je samo bio zagrejan i slušao njegove ideje, ali je i učetvovao u akciji.

Elijas, koji nije baš bio svestan samog sebe u trenucima kada su došli u hotel, svašta je pomislio kada se probudio ujutru. Maikon je u njegov rektum stavio ljutu papričicu koju je pomešao sa mlekom, a ujutru ga je ubedio kako je bio silovan i to kada je pozvao četiri momka da idu sa njim u toalet.

Tražio je Elijas pomoć lekara koji su mu pomogli, a pretpostavljamo da i njemu sledi određena sankcija.

Shvatio je šta je uradio sutradan, priznao sve, ali bilo je kasno, neko je morao da strada. Dunga je bez razmišljanja uklonio 33-ogodišnjeg fudbalera iz reprezentacije, a Maikon je najverovatnije neslavno završio svoju seriju od 76 epizoda u reprezentaciji Brazila.