Venger: Čelzi niko ne može da zaustavi, do kraja prvenstva će osvojiti 105 bodova

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da smatra će Čelzi osvojiti titulu u Premijer ligi.

– Ako nastave da beleže ovako dobre rezultate, niko ih ne može zaustaviti. Trenutno izgleda kao da niko nije u stanju da ih zaustavi. Čelzi je na savršenom putu da osvoji oko 105 poena u Premijer ligi – rekao je Venger, a prenosi BBC.

Čelzi je neporažen od početka sezone. U subotu je protiv Liverpula zabeležili svoju devetu pobedu na 11 mečeva, i sada ima četiri boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Sautempton.

– Imaju sjajan start i dok ne izgube, nemaju razloga da preispitivaju sebe – kazao je Francuz.

Arsenal je u utorak odigrao 3:3 sa Anderlehtom u Ligi šampiona, iako je vodio s 3:0, dok je u nedelju vodio s 1:0 protiv Svonsija u Premijer ligi, ali je na kraju poražen sa 1:2.

– Imamo razočaravajuću nedelju za nama, iako smo bili prilično dobri na terenu. Imali smo 3:0 protiv Anderlehta i 1:0 protiv Svonsija, ali smo prvo izgubli dva boda, a onda i tri… To je razočaravajuće – kazao je Venger.

Arsenal u Premijer ligi zauzima šesto mesto sa 17 bodova, 12 manje od lidera Čelsija, dok u Ligi šampiona, posle četiri odigrane utakmice ima sedam bodova i zauzima drugo mesto u grupi.