Vesterman: Francuska će se revanširati Srbiji u finalu muškog EP

U momentu kada je ženska košarkaška reprezentacija osvajala zlantu medalju na EP protiv Francuske, Leo Vesterman je igrao revijalnu utakmicu u Beogradu. On je upravo iz ovog razloga bio zanimljiv sagovornik jer su ga mnogi začikavali zbog pobede naših dama, a posebno je prednjačio Dragan Milosavljević.

Reprezentacija Vestermanove otadžbine ovaj put je bila na poraženoj strani, ali je bivši plejmejker crno-belih najavio da će se muški tim Francuske revanširati Srbiji u finalu kontinentalnog šampionata u septembru.

 

Milosavljević mi je rekao da smo izgubili, onda su mi svi prišli sa osmesima. Srpska ženska košarka se preporodila, dobile su Francusku u finalu. Zato se nadam da ćemo mi u finalu muškog EP dobiti Srbiju – rekao je Vesterman posle spektakla „Beobasket stars” u Areni.

Vesterman se našao na širem spisku selektora Francuske za Eurobasket, ali, za razliku od Žofrija Lovernja, nije „preživeo” prvo skraćivanje liste putnika.

On je naveo da se lepo proveo na proslavi agencije Beobasket i dodao da su gledaoci imali u čemu da uživaju.

– Bile su dobre utakmice, a svi smo ponosni što smo deo agencije. Super mi je u Beogradu, proveo sam dve godine i samo me vežu najlepše uspomene, osvojao sam trofeje i igrao velike utakmice. Malopre sam video i Duleta Vujoševića, ali tek ćemo da se ispričamo. Dobro stojim sa srpskim – poručio je francuski košarkaš.