Vežbe koje vraćaju osmeh na lice: Jasmina Aleksandrov vas poziva na novi fitnes trening

Drugi Reebok Urban Fitness trening biće održan u nedelju 24. maja na severnoj strani Kombank Arene, a trening će voditi Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnji profesionalni sportista i osnivač Urban Fitness projekta.

 

Ovo je druga sezona za redom u kojoj Reebok Urban Fitness osvaja atipične lokacije Beograda i pruža neponovljivo fitness iskustvo za sve koji žele da pomere granice izdržljivosti i postanu mentalno i fizički bolja verzija sebe.

Trening počinje u 10.30h, a prijavljivanje je moguće preko FB aplikacije „Reebok Urban Fitness treninzi“ na Facebook strani.

Urban Fitness koncept podrazumeva vrlo kratke, ali intezivne vežbe bez sportskih rekvizita, a prema rečima Jasmine Aleksandrov potrebna je samo odluka da vežbate i ceo Beograd može biti vaše mesto za trening.

– Osmislili smo vežbe koje će vam vratiti osmeh na lice. Biće različite na svakom treningu, ali prilagođene svima i što je najvažnije svi će moći da ih ponove i kod kuće – ističe Jasmina Aleksandrov.loading...