Vicešampion počeo pripreme: Evo ko se sve pojavio na Zvezdinoj prozivci

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas pred početak priprema za novu sezonu predvođeni novim trenerom Miodragom Božovićem.

 

Sa prozivke u Ljutice Bogdana izostali su reprezentativci Predrag Rajković, Filip Manojlović, Vukašin Jovanović i Marko Grujić, koji su sa selekcijom do 20 godina na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, kao i Marko Petković i Aleksandar Kovačević, koji su sa reprezentacijom do 21 godine koja će igrati na Evropskom prvenstvu u Češkoj.

Na stadionu “Rajko Mitić” nije bilo ni Vukana Savićevića i Danijela Avramovskog, koji su sa svojim nacionalnim selekcijama, odnosno Crnom Gorom i Makedonijom.

U odnosu na prošlu sezonu nedostaju Darko Lazović, Džošua Parker, Miloš Bosančić i Aleksandar Katai. U redovima crveno-belih još nema pojačanja, osim igrača koji su priključeni iz omladinskog pogona – Jovan Vićić, Nikola Jovanović, Nenad Cvetković, Dušan Živković, Zlatko Iličić, Lazar Tufegdžić. Sa pozajmica u redove Zvezde vratili su se Marko Mariknović, Nemanja Ahčin i Nikola Stojković.

Iz prošlogodišnjeg sastava na prozivku su se javili: Damir Kahriman, Aleksanar Luković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Stojanović, Saša Stojanović, Miloš Cvetković, Marko Mijailović, Mihajlo Ristić, Dušan Anđelković, Vladimir Jovović, Nenad Gavrić, Luka Jović, Petar Orlandić i Viktor Onjilo.

Creveno-beli putuju 16. juna u Sloveniju na pripreme, gde će odigrati tri pripremne utakmice sa Slovanom Gradec (17. juna), sa Krkom (20. juna) i sa Karpatima (25. juna).