Vicešampion počeo pripreme: Evo ko se sve pojavio na Zvezdinoj prozivci

Crvena zvezda
fkcrvenazvezda.com

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se danas pred početak priprema za novu sezonu predvođeni novim trenerom Miodragom Božovićem.

 

Sa prozivke u Ljutice Bogdana izostali su reprezentativci Predrag Rajković, Filip Manojlović, Vukašin Jovanović i Marko Grujić, koji su sa selekcijom do 20 godina na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, kao i Marko Petković i Aleksandar Kovačević, koji su sa reprezentacijom do 21 godine koja će igrati na Evropskom prvenstvu u Češkoj.

Na stadionu “Rajko Mitić” nije bilo ni Vukana Savićevića i Danijela Avramovskog, koji su sa svojim nacionalnim selekcijama, odnosno Crnom Gorom i Makedonijom.

U odnosu na prošlu sezonu nedostaju Darko Lazović, Džošua Parker, Miloš Bosančić i Aleksandar Katai. U redovima crveno-belih još nema pojačanja, osim igrača koji su priključeni iz omladinskog pogona – Jovan Vićić, Nikola Jovanović, Nenad Cvetković, Dušan Živković, Zlatko Iličić, Lazar Tufegdžić. Sa pozajmica u redove Zvezde vratili su se Marko Mariknović, Nemanja Ahčin i Nikola Stojković.

Iz prošlogodišnjeg sastava na prozivku su se javili: Damir Kahriman, Aleksanar Luković, Darko Lazić, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Stojanović, Saša Stojanović, Miloš Cvetković, Marko Mijailović, Mihajlo Ristić, Dušan Anđelković, Vladimir Jovović, Nenad Gavrić, Luka Jović, Petar Orlandić i Viktor Onjilo.

Creveno-beli putuju 16. juna u Sloveniju na pripreme, gde će odigrati tri pripremne utakmice sa Slovanom Gradec (17. juna), sa Krkom (20. juna) i sa Karpatima (25. juna).