Vidal izbačen iz selekcije jer je pijan slupao automobil!

vidal
beta

Čile nastavlja takmičenje na Kopa Amerika bez ključnog igrača nakon što je Arturo Vidal izbačen iz selekcije zbog velikog incidenta. Posle remija sa Meksikom, "Ratnik" je popio koju čašicu više u noćnom klubu, a zatim u povratku slupao automobil!

 

Šanse Čilea da osvoji Kopa Amerika sada su sigurno manje nego što su bile, iako ekipa moli za milost i oprost.

Fudbaleri Čilea prošli su u drugu fazu na Kopa Amerika, turnira koji ove godine organizuju, ali njihov ponajbolji igrač Arturo Vidal nije prošao – alko kontrolu!

Nakon što je izgubio kontrolu nad skupocenim “ferarijem” i “odvalio” ga u brdašce kraj puta, policija je kod fudbalera Juventusa i jednog od najtemperamentnijih članova reprezentacije Čilea, pronašla “zavidan” procenat alkohola u krvi.

Kada su ovo saznali u Fudbalskom savezu Čilea, odlučili su da “Ratnika” izbace iz nacionalnog tima, a selektor Argentinac Horhe Sampaoli mogao je samo da se složi.

 

Iz Južne Amerike, uz pošalice tipa “Living la Vidal loca” (aluzija na hit Rikija Martina – “Living la vida loca”, tj. “Živim lud život”) stižu i informacije da Vidal nije zadobio povrede prilikom sudara i da je u nacionalnom timu pokrenuta inicijativa za njegovo vraćanje u ekipu, ali i da to nije samo odluka selektora Sampaolija, već da ljudi iz Saveza žele da kazne Vidala i pošalju poruku svima, po cenu da ne urade ništa na Kupu Amerike koji organizuju.

Čile nikada nije osvojio Kopa Amerika, ekipa je u prvom kolu savladala Ekvador 2:0, potom remizirala sa “gostom” Meksikom 3:3, a onda je Vidal svratio do lokalnog noćnog kluba i…

Videćemo šta će biti konačan epilog.