VIDEO: Amnezija, udarci i bezobrazluci! Ovo su najbrutalniji prekršaji sa Svetskog prvenstva

Mundijal u Brazilu se završio u nedelju, utisci još ne jenjavaju, a dosta toga obeležilo je najvažniji sportski događaj u 2014. godini.

Nerazumni faulovi bili su neizostavni deo tek okončanog svetskog prvenstva. Neki od su sancionisani na najpravediji način, a neki su ostali nekažnjeni.

Ovo je pet faulova koji su obeležili brazilski spektakl, a redosled je manje bitan pa prepuštamo vama da sami izaberete koji je najbrutalniji.

Onesvešćivanje Alvara Pereire: Urugvajski napadač nije izdržao jedan klinč, pa je čak izgubio svest.

Luis Suarez: Još jedan Urugvajac je na ovoj listi. Ovoga puta, iz suprotnih razloga nego njegov kolega. Novi napadač Barselone ”ludački” i neshvatljivo je ugrizao Đorđa Kjelinija zbog čega je na četiri meseca suspendovan iz fudbala i kažnjen novčano.

Havijer Maskerano: Argentinski fudbaler pretrpeo je stravičan udarac tokom meča sa Holandijom. Toliko mu je bilo loše da se zateturao i skoro u besvesnom stanju pao na zemlju.

Kristof Kramer: Nemac je u 14. minutu finalne utakmice protiv Argentine morao da napusti teren. On je čak imao i amneziju, a kako je kasnije rekao, ne seća se ničega od te večeri.

Nejmar: Iako smo na početku teksta rekli da redosled nije bitan, ovo je prekršaj koji je, uz Suareza, podigao najviše bure na Svetskom prvenstvu. Na njega je divljački startovao Kolumbijac Zuniga, a stradao je kičmeni pršljen.