VIDEO: Crno-beli klinci održali čas fudbala večitom rivalu: Šaponjić nerešiva enigma za Zvezdu

U derbiju Omladinske lige Srbije fudbaleri Partizana su 'pregazili' večitog rivala savladavši ga s 3:1 (1:1) u meču za pamćenje.

Nerešiva enigma za goste bio je Šaponjić, posle čijeg prodora po krilu je u ranoj fazi meča pao i prvi gol (šesti minut). On je nacentrirao ka Lukiću, koji je u skoku glavom pogodio desnu golmanovu stativu od koje se lopta odbila u mrežu. Izjednačenje je usledilo u 32. minutu, posle velike greške odbrane crno-belih.

Drugo poluvreme je od prve sekunde proteklo u znaku pulena Nikice Klinčarskog, a na terenu je praktično postojao samo jedan tim. Gledali smo prelepe akcije, fudbalski osmišljene, štikle, pasove, lažnjake…

Statistički gledano vođstvo je doneo Krajišnik prelepim golom u 59. minutu, posle akcije na levoj strani i izmene pasova, on je ušao u kazneni prostor i desnom unutrašnjom pogodio malu mrežicu na daljoj stativi. Prava majstorija.

Još atraktivniji pogodak mogli smo da vidimo od Šaponjića. Akciju je započeo po desnom krilu Živanović, proleteo i sa linije idealno zavrnuo na drugu stativu, gde je na loptu glavom poleteo kroz vazduh Šaponjić i u stilu starih engleskih centraforova zakucao loptu.