VIDEO KLIP za SVA VREMENA: Ovako se navija za Novaka Đokovića

Novak Djokovic
Beta

Novak Đoković u ponedeljak počinje odbranu titule na Vimbldonu, nezvaničnom prvenstvu sveta, koji je osvajao tri puta. Srpski teniser je prvi put podigao pehar 2011. godine posle trijumfa nad Rafaelom Nadalom rezultatom 6:4, 6:1, 1:6, 6:3. Naredna dva puta Đoković je u meču za trofej dobijao sedmostrukog šampiona Rodžera Federera sa 6:7, 6:4, 7:6, 5:7, 6:4 (2014) i 7:6, 6:7, 6:4, 6:3 (2015).

 

Uspesi srpskog tenisera u elitnom londonskom kvartu rađali su i nezaboravne scene. Novakovo ljubljenje trave posle trijumfa nad Nadalom 2011. izazvalo je bujicu emocija među Đokovićevim navijačima, a kasnije je postalo tradicija. Istorijsko slavlje na terenima „Ol Ingland kluba“ autentičnim komentarima ispratila je i jedna starija gospođa, očigledno verna navijačica srpskog asa.

Još dok je Srbin lomio „kralja šljake“ počeli su da pljušte originalni komentari koji su postali hit na Jutjubu. Gospođa je u jednom trenutku i zapretila „kamermanu“: „Nemoj mene snimati, manijače“.

A, onda je usledila bujica iskrenih komentara:

– To Srbine, to care, evo im ku*** Špancu, vadi gaće iz dup***… Poljubi zemlju Nole, pojedi, ništa ti biti neće i ja bi je jela…

Usledilo je još nekoliko antologijskih izjava, a onda je Novakova najsimpatičnija navijačica poentirala.

– Plače majka! Idem da ližem štalu, kad si pobedio Nole kad mi srce ne puče, zaboravila sam na majku u bolnici zbog njega, žalosti moje – „vezala“ je antologijske izjave gospođa koja je zatim stekla planetarnu slavu zbog klipa na Jutjubu.

Najbolji teniser sveta pokušaće ove godine da izbori privilegiju da ponovo pojede vimbldonsku travu, osvoji 13. gren slem trofej, čime bi bio na dobrom putu da kompletira „zlatni slem“, sve četiri titule iz ove kategorije u istoj godini plus Olimpijske igre.

Ako se to dogodi, ne sumnjamo da će Novakovi navijači imati inspiracije da nasmeju planetu kao što je to pre pet leta to učinila sada već legendarna žena iz naroda…

Zato se u predvečerje Vimbldona podsetite video klipa za sva vremena…