VIDEO: Milijaš: Zvezda preko trnja do zvezda

Milijašu je ova, kako i sam tvrdi, najdraža, jer je put do nje bio veoma trnovit, a takođe je po prvi put bio predvodnik generacije i ujedno i kapiten tima koji je došao do naslova prvaka.

– Ovo je možda i najsrećniji dan od mog boravka u Crvenoj zvezdi. Posle jako puno vremena, Zvezda je došla do svog cilja. Zahvalio bih se svim saigračima, stručnom štabu i navijačima koji su došli na stadion, kao i onima koji nisu mogli ali su bili uz nas. Mislim da smo ovo kao generacija zaslužili – rekao je kapiten Crvene zvezde.

Iako su njegovi saigrači postigli čak četiri gola, utakmica protiv OFK Beograda je bila sve samo ne laka, naprotiv.

– Najlepša utakmica u sezoni, definitivno. Sa jedne strane najteža, ali kad se pobedi, onda i najlepša. Očigledno je bilo je da smo imali veliki pritisak, malo su se zavezale noge. Mnogo je ljudi došlo, čak ni mi sami nismo očekivali da će toliko navijača doći. Posvetio bih pobedu i svim ljudima koje su zadesile poplave, i nadam se da će što pre izaći iz svih problema koji su ih zadesili uz pomoć svih nas zajedno – rekao je Milijaš za zvanični sajt matičnog kluba.

Na kraju, Milijaš je potvrdio da mu je ova titula svakako najdraža.

– Treća titula, treća sreća, i jako mi je drago zbog toga. Najdraža mi je svakako, jer smo je najteže osvojili i došla je u najtežem trenutku za klub. Mislim da nam svima baš mnogo znači, kako klubu, tako i nama igračima i navijačima – konstatovao je Milijaš.