VIDEO: Pogledajte kako reaguje baka- navijač na dezinformaciju o postignutom golu

U Engleskoj je ovih dana najpopularniji video snimak čija je glavna zvezda jedna baka. I to baka koja je veliki navijač Mančester sitija.

Baka nije bila na utakmici poslednjeg kola, protiv Vest Hema, u kojoj je Siti priželjkivao da pobedom obezbedi novu titulu, drugu za tri godine, ali je pratila zbivanja na TV-u. Dobro, ne baš sve vreme, verovatno su njene godine bile uzrok što je živce morala da čuva malo pred ekranom, malo u drugoj sobi, a sve to – dok se strepelo da li će Siti neočekivano izgubiti, što bi Liverpul mogao da iskoristi i svojom pobedom preuzme prvo mesto baš u poslednjem kolu.

I, dok je baka bila u drugoj sobi, a rezultat na utakmici Mančester siti – Vest Hem i dalje bio 0:0, njeni unuci su rešili da se našale: počeli su da slave, kao da je Siti dao gol. Gol za titulu. Baka je utrčala, oduševljena, a onda svoj bes zbog ove šale nije uspela da sputa, vičući na mlade koji su je prevarili.

Na bakinu sreću, Mančester siti je nešto kasnije uspeo (stvarno) da postigne ne jedan, već dva pogotka, pa je osvojio titulu, bez obzira na pobedu Liverpula. Ne znamo kako je baka slavila te prave golove, ali znamo da su naši članovi Sitija, Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić to učinili u majicama „Srbija do Tokija” na terenu, a u svlačionici – uz narodnjake.

A baka…

Ona je ovako doživela šalu svojih unuka: