VIDEO: Svi Mesijevi golovi za Barsu na jednom mestu

Samo nekoliko dana pošto je Lionel Mesi postao apsolutni rekorder Barselone, na internetu se pojavila kompilacija svih golova koje je do sada postigao.

Mesi je za vikend postigao het-trik u ubedljivoj pobedi nad Osasunom (7:0), a drugim golom na tom susretu postao je najbolji strelac u istoriji Barselone.

Omaleni Argentinac tako je došao do broja od 371 gola u dresu Barse i prestigao Filipinca Paulinja Alkantaru, koji je rekord od 369 golova držao od 1927. godine.

Mesiju, koji je sa Barselonom osvojio sve što se može osvojiti, za rekord su bile potrebne 452 utakmice u plavo-crvenom dresu.

Sledeći rekord koji Mesi ima priliku da obori, jeste onaj za najboljeg strelca u Ligi šampiona. Četvrostruki uzastopni osvajač Zlatne lopte trenutno je na koti 67, što je četiri manje od Raula, koji drži prvo mesto večne liste strelaca.

On je tokom nedelje postao igrač sa najviše golova za jedan klub u elitnom evropskom takmičenju, pošto je Raul bio strelac i za Real, i za Šalke.

Leo ima impresivnu statistiku, a u nedelju je ostvario 21. het-trik u karijeri. Pored toga, četiri puta postizao je po četiri gola, dok je na jednom meču čak pet puta tresao mrežu.