VIEIRA POGODIO ZA TRI BODA: Hrabra Mladost nije sprečila Zvezdin 20. uzastopni trijumf

Hugo Vieira
Beta

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost iz Lučana sa 2:1 (0:0) u meču prvog prolećnog, 23. kola Superlige Srbije.

 

Ekipa Midraga Božovića na taj način je došla do dvadesetog trijumfa u nizu u domaćem prvenstvu.

Navijači domaćeg tima na prvi gol svojih ljubimaca čekali su sve do 74. minuta kada je Francuz Le Talek na svom debiju zatresao mrežu glavom – 1:0.

Potpuni šok usledio je u 79. minutu. Luković je golom sa distance savladao Kahrimana za izjednačenje na stadionu „Rajko Mitić” – 1:1.

‘Ludilo’ u Ljutice Bogdana nastavljeno je vrlo brzo. Ibanjez je centrirao, a najbolji strelac prvenstva, Portugalac Hugo Vieira, pogodio je za, ispostaviće se, konačnih 2:1.

Zvezda je prva na tabeli sa 65 bodova, a Mladost, koja je pretrpela šesti poraz, zauzima sedmo mesto na tabeli sa 31 bodom.

SL Srbije, 23. kolo: Crvena zvezda – Mladost Lučani 2:1 (0:0)

Stadion: Rajko Mitić. Gledalaca: 15.000. Sudija: Robert Kiš Čepegi. Strelci: Le Talek u 74. i Vieira u 81. minutu za Crvenu zvezdu, a Luković u 79. minutu za Mladost.

Crvena zvezda: Kahriman, Petković (od 90. Pavićević), Edson, Luković, Ibanjez, Le Talek, Donald, Grujić, Srnić (od 65. Plavšić), Katai (od 81. Babunski), Vijeira.

Mladost Lučani: Krznarić, Pešić, Živanović, Saničanin, Kitanovski, Luković, Stanojević (od 83. Živadinović), Milosavljević, Gavrić, S. Jovanović, Vajan (od 75. Luka).

Golovi sa meča: