Viera: Nemanja Matić mi je pričao o Zvezdi, veliki je to klub

Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje, portugalskog napadača Huga Vieiru, koji je rekao da za njegov novi tim zna cela Evropa i da je on najveći na ovim prostorima. Argentinski bek Luis Ibanjes još uvek nije zvanično pojačao crveno-bele jer njegov menadžer „studiozno proučava ugovor”.

 

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas novog igrača, Huga Vieiru, dok je promocija Luisa Ibanjesa odložena „iz tehničkih razloga”.

– Znam u koji klub sam došao, ovo je veliki klub, najveći na ovim prostorima, poznat u celoj Evropi. Srećan sam što sam došao ovde – rekao je 26-godišnji Vieira na promociji na stadionu Zvezde.

Portugalski napadač potpisao je s crveno-belima trogodišnji ugovor, a u beogradskom klubu nosiće dres s brojem 80. Vieira, koji je do sada nastupao za Torpedo iz Moskve, rekao je da dugo nije trenirao, ali da veruje da će što pre biti na svom maksimumu. Pre dolaska u Zvezdu je razgovarao sa nekadašnjim saigračem iz Benfike – Nemanjom Matićem.

– Čuo sam mnogo toga pozitivnog – rekao je Vieira.

Zvezda je danas trebalo da promoviše i levog beka Luisa Ibanjesa, ali je, prema rečima sportskog direktora, Blaža Raosavljevića, „došlo do tehničkih problema”.

– Ibanjesov menadžer je veoma studiozan i trenutno proučava ugovor. Ne mislim da će tu biti problema, verujem da ćemo i njega veoma brzo promovisati. Nadam se da će Ibanjez biti studiozan na terenu, koliko je njegov menadžer trenutno – rekao je Raosavljević.

On je dodao da će dolaskom Argentinca biti završen prelazni rok u Zvezdi, ali je dodao da postoji mogućnost da će neko napustiti ekipu.