Vildoza zabrinuo navijače Zvezde: Izjava o italijanskim klubovima podgrejala nepovoljne spekulacije

Argentinski košarkaš Crvene zvezde Luka Vildosa vrlo brzo postao je miljenik "delija". Svojim sjajnim partijama doneo je klubu sa Malog Kalemegdana mnogo slavlja, a sada i jedna njegova izjava mogla da zabrine sve simpatizere kluba.

Foto: screenshot/youtube.com/KK Crvena zvezda Meridianbet

U intervjuu za “Eleven Sports” uoči meča Zvezde i Virtusa, a onda i Olimpije Milano Vildosa je pohvalio Italijane.

– Imaju mnogo talenta i iskustva, iako su tako loše plasirani na tabeli. Izlazimo iz teškog poraza od Partizana i moramo da se vratimo svom ritmu. Biće jako teško protiv Virtusa i Olimpije iz Milana – naveo je on.

Nije mogao da ne prokomentariše dešavanja oko Fakunda Kampaca rekavši da “prolazi kroz teška vremena”.

– Hteo je da dođe ovde da igra zajedno sa mnom i ostatkom ekipe. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali moramo da čekamo do marta. Tada će svi da vide za šta je sposoban – poručio je Vildosa.

Međutim, ono što bi najviše moglo da zabrine sve “delije” jeste njegov odgovor na pitanje da li bi igrao u Italiji. Podsetimo, više italijanskih klubova je ćelelo da Luka obuče njihov dres, ali je beogradski bio najbrži.

– Igranje u Italiji? Zašto da ne? Imam italijanski pasoš, tako da bih bio kao domaći igrač. Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno. Ali videćemo, nikada ne recite nikad – zaključio je Vildosa u intervjuu za “Eleven Sports”.