Vilijams poziva Delije u Pionir: Pomozite nam navijanjem protiv Olimpije, zaslužili smo to igrama

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u subotu 11. oktobra u dvorani Pionir igraju meč trećeg kola ABA lige sa početkom u 21 sat. Protivnik crveno-belih je ljubljanska Olimpija koja kao i Zvezda u prva dva kola regionalnog takmičenja ima dve pobede pa ovaj duel s pravom nosi epitet derbija.

Izabranici trenera Dejana Radonjića u prvom meču protiv Levskog imali su značajnu podršku sa tribina, a crveno-beli košarkaši navijačima su se revanširali dobrom igrom i ubedljivom pobedom od čak 30 poena razlike. Svi u taboru Crvene zvezde Telekom silno žele da nastave pobednički niz, a složni su u oceni da će im za to biti neophodna pomoć publike:

– Mislim da smo našim igrama na početku sezone zaslužili poverenje navijača. Zato ih pozivam da u što većem broju dođu u dvoranu i podrže nas u meču protiv Olimpije. Siguran sam da su i oni svesni koliku nam snagu daje njihova energija sa tribina i zato bih voleo da dvorana bude puna. Želimo da pobedom napravimo najbolju moguću uvertiru pred start Evrolige, a ova utakmica može da bude i dobar trening za navijače, da zagreju svoja grla i dlanove pred dolazak Galatasaraja – poručio je navijačima Crvene zvezde Markus Vilijams.

S obzirom da se utakmica igra tokom trajanja humanitarne akcije pod nazivom Dečija nedelja ulaznice će u odnosu na duel sa Levskim biti skuplje za 30 dinara, a taj iznos od svake prodate karte biće prosleđen udruženju Prijatelji dece Beograda.

Karte za utakmicu sa Olimpijom biće u prodaji od petka 10. oktobra u svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, Dom omladine, Bilet centar, TC Ušće i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Takođe, na dan utakmice ulaznice će moći da se kupe i na biletarnici dvorane Pionir od 16 sati pa sve do početka meča.

Karte za tribine koštaju 330, a za parter 530 dinara. Za plavu i belu ložu potrebno je izdvojiti 730, a za ložu 930 dinara. Cena karte za počasna mesta tik uz teren (court seat) je 5030 dinara.