Vimbldon 2014, BLOG (Dan 6): Nadal ‘rasturio’ Kukuškina, mečevi i dalje otkazani zbog kiše

Dobro došli na UŽIVO blog portala Dnevno.rs posvećenog trećem Gren slemu u sezoni koji se održava na travnatim terenima Sveengleskog kluba. Od 23. juna do 6. jula na ovom mestu moći ćete da čitate o najnovijim vestima iz Vimbldona i da saznate sve rezultate.

17:10 – Nadal se naljutio: Prvo izgubio set, pa demolirao protivnika

Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Vimbldona nakon što je za 154 minuta eliminisao kazahstanskog tenisera Mihaila Kukuškina sa 6:7(4), 6:1, 6:1, 6:1.

Više o Rafinoj ubedljivoj pobedi pročitajte OVDE.

14:30 – Početak mečeva šestog dana takmičenja na Vimbldonu kasnio je zbog kiše koja ponovo pada, tako da su svi mečevi prekinuti.

14:00 – Na tribinama i Dejvid Bekam

Bivši kapiten engleske reprezentacije nalazi se na Centralnom terenu i gleda meč koji je jedini u toku, između Kukuškina i Nadala.

11:00 – Danas na terene Vimbldona izlazi petoro Srba: Ana jedina u seniorskom singlu

Ivanovićeva igra na Terenu broj dva meč trećeg kola protiv Sabine Lisicki iz Nemačke. Meč na tom terenu pre nje od 14 časova otvaraju Serena Vilijams i Aliz Korne.

Nenad Zimonjić u paru sa Australijankom Samantom Stosur igra treći meč na Terenu 18 u drugom kolu miksa sa Nemcem Martinom Emrihom i Mihaelom Krajiček iz Holandije.

Bojana Jovanovski i njena partnerka Eva Hrdinova iz Češke igraju treći meč na Terenu 8
sa Nemicama Julijom Gerges i Ana-Lenom Grenefeld.

Junior Petar Čonkić igra drugi meč na Terenu 9 sa Danilom Medvedevim iz Rusije, dok Ivana Jorović u konkurenciji juniorki igra poslednji, peti meč na Terenu 5 sa Kejtlin Mekarti iz Sjedinjenih Država.

10:50 – Očekivana temperatura za 11 časova iznosi 16 stepeni. Nažalost, tokom dana prognozirane su i padavine.

10:30 – Počeo je šesti dan u Londonu

Dobro došli na UŽIVO blog portala Dnevno.rs posvećenog trećem Gren slemu u sezoni koji se održava na travnatim terenima Sveengleskog kluba. Od 23. juna do 6. jula na ovom mestu moći ćete da čitate o najnovijim vestima iz Vimbldona i da saznate sve reultate.