Više od obuće! Od sada na našem tržištu patike koje menjaju boju (FOTO)

Adidas
Promo

Za sve one koji vole nomadski stil života i uživaju u izazovu osvajanja novih destinacija, adidas Originals predstavlja najnovije NMD_R2 i NMD_R2 PK patike. Modeli koji objedinjuju nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologiju poslednje generacije, unose u modnu svakodnevnicu nešto drugačiji avanturistički stil. Napravljene u neutralnim paletama boja, NMD patike se savršeno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju i čine da se sa lakoćom pokaže jedinstveni modni stav.

 

Gornjište NMD_R2 modela napravljeno je od rastegljivog materijala koji omogućava nozi da „diše“ i prošareno je zanimljivim motivima bele boje.

Izgled je upotpunjen nubuck delom koji se nalazi na sredini patike, kao i kožnim ojačanjem za petu i etiketom koji su zaštitni znak NMD modela. Pertle u istim tonovima boja i čarapa patike od meke kože dodatno doprinose jedinstvenom izgledu.

Đon je napravljen korišćenjem NMD BOOST tehnologije sa NMD_R2 asimetričnom EVA penom koja je ubačena na sredini. Rezultat je prepoznatljiva adidas dinamična silueta.

 

NMD_R2 PK model objedinjuje futuristički dizajn patike sa širokim spektrom komplementarnih grafičkih detalja. Primeknit gornjište u sivoj boji ističe siluetu patike, dok jedinstvena „shadow knit” tehnika stvara utisak da patika menja boju u zavisnosti od svetla.

Izgled je upotpunjen pertlama u istoj boji, kao i kožnim ojačanjem za petu i BOOST središnjim đonom u koji je dodata asimetrično EVA pena.