Više tužilaštvo u Beogradu spremilo ‘predmet Džajić’! Piksi spreman da govori o svemu pred sudom

Dragan Stojković Piksi je u prethodnih nekoliko dana javno u medijima prozivao bivšeg predsednika FK Crvena zvezda Dragana Džajića da je vršio razne malverzacije oko transfera igrača, a Više tužilaštvo u Beogradu je spremilo 'predmet Džajić'.

– Tužilaštvo i policija mogu da pozovu Stojkovića i da ga ispitaju kojim dokazima raspolaže. U slučaju da ima potvrdu za svoje tvrdnje, donosi se odluka o saslušanju svih pomenutih aktera i prikupljanju drugih izvora i dokaza. Bez toga ne možemo unapred da kažemo kakav će biti krajnji ishod i da li će biti pokrenuta istraga – rekao je Aleksandar Milosavljević, bivši zamenik okružnog tužioca.

Kako se navodi Dragan Stojković Piksi je spreman da svedoči o nepravilnostima prilikom transfera Žigića i Biševca u inostranstvo.

– Spreman sam da o svemu govorim pred sudom i tužiocem ukoliko me pozovu. Dokazi su im ti da je čovek pravio ugovore 50-50, koji su bili štetni po klub. Sve što sam rekao, uradio sam da bih zaštitio sebe od optužbi da sam opljačkao klub i pokrao milione. To nije istina, a Dragan Džajić je lagao o činjenicama. Ispričaću istinu i sve što znam o njegovom odnosu sa menadžerom Milanom Ćalasanom –  objasnio je Stojković.

Dragan Džajić se još nije oglasio povodom optužbi Piskija, ali po nezvaničnim informacijama on se nalazi u Crnoj Gori na odmoru i veoma je uznemiren zbog dešavanja u Beogradu. Nije mu jasno zašto se Dragan Stojković „okomio” na njega.