Vladimir Volkov: Prepotentni narcis Mažić da sudi Ligu šampiona

Posle paljbe koje su na njega osuli igrači Atletiko Madrida, Milorad Mažić sada i na udaru na domaćem terenu posle "večitog derbija" na kojem je delio pravdu. Iznervirani bek Partizana Vladimir Volkov koji je "požuteo" u ranoj fazi meča poručio najboljem srpskom sudiji da je prepotentan i da ne treba da sudi domaće prvenstvo, ako mu je to ispod časti.

 

Levi bek Partizana, bez ulaženja u detalje, poručio najboljem srpskom sudiji da “ide da sudi Ligu šampiona”.

Vladimir Volkov je posle 148. “večitog derbija”, završenog bez golova, zastao pred novinarima na putu ka svlačionici, da bi izgovorio samo jednu rečenicu.

Nije bek Partizana i reprezentativac Crne Gore pričao o igri, rezultatu, ni o prednosti crno-belih na tabeli Superlige, već o sudiji Miloradu Mažiću.

Imam samo jednu rečenicu da kažem – ako je prepotentnom i narcisoidnom sudiji Mažiću ispod časti da sudi nacionalno prvenstvo, neka ide da sudi Ligu šampiona – rekao je Volkov i ušao u svlačionicu.

Najbolji srpski sudija, po opštem mišljenju, nije imao krupnijih grešaka na subotnjoj utakmici, ali je Vladimiru Volkovu već u 4. minutu dao žuti karton zbog prigovora, posle faula načinjenog u fazi napada.