Vlahović prelazi u redove evropskog šampiona: Šta na to kaže Stara dama?

Čini se da srpski fudbaler neće promeniti sredinu do kraja dana, u samom finišu prelaznog roka.

Foto: screenshot/youtube.com/Serie A

Kao grom iz vedra neba prolomila se informacija da bi poslednjeg dana januarskog prelaznog roka Dušan Vlahović mogao da promeni klub. Navodno, srpski fudbaler se nalazi blizu dogovora sa Real Madridom, ali… Ako je verovati Juventusu, ništa neće biti od tog transfera.

Taman što su se zakuvali tračevi oko transfera srpskog golgetera, Juventus je rešio da stavi tačku na tu priču. Upravo u tim trenucima na njihovim profilima na društvenim mrežama pojavio se Vlahovićev snimak sa treninga, što je jasan signal da nemaju nameru da puste nekadašnjeg napadača Partizana i Fiorentine. Pogledajte objavu Juventusa, snimak na kojem su Filip Kostić i Dušan Vlahović:

Inače, o Vlahovićevom odlasku iz kluba već se pričalo tokom januara, nakon što je Juventus dobio kaznu. Italijanskom timu oduzeto je čak 15 bodova u tekućem prvenstvu, što bi značajno moglo da utiče na plasman na tabeli i ostanak bez evropskih takmičenja u narednoj sezoni. Zbog toga su fudbaleri počeli da razmišljaju o prelasku u druge klubove, a navodno je i Vlahović – koji se ubrzo oglasio – bio u grupi igrača zainteresovanoj za promenu sredine.