VOLE GA I NOVINARI: Đokovićevo iznenađenje na konferenciji o kojem svi pričaju (FOTO)

Novak Đoković
Beta

Naš teniser Novak Đoković održao je prvu konferenciju za novinare otkako je pristigao u Melburn, a pripadnike 'sedme sile' iznenadio je lepim gestom.

 

Prvi nosilac na Australijan openu nastavio je tradiciju prema kojoj na prvoj konferenciji za medije uoči turnira u Melburnu počasti novinare čokoladicama.

Probajte, ovo su zdrave, energetske kuglice. Lepe su, slatke, sigurno će vam se svideti. Ja ovo jedem svaki dan. Ima tu raznih sastojaka, semenki, mleka na biljnoj bazi, kakaa i drugih detalja. Zdrava kombinacija – poručio je Đoković novinarima.

Pošto ih je oduševio svojim zdravim darovima, Novak se osvrnuo na prethodnu sezonu.

Iza mene je bez sumnje najbolja sezona i najbolja godina u mom životu. Uživao sam u svakom trenutku koji sam proveo na terenu. Pokušaću da nastavim sa tim samopouzdanjem i kvalitetom koji sam prikazao naročito u završnici sezone – istakao je Đoković.

 

Petostruki osvajač Australijan opena, prvi teniser sveta Đoković, u prvom kolu igraće protiv Hjong Čunga iz Južne Koreje, 51. na svetskoj rang listi.

Taj duel je treći na programu Arene “Rod Lejver”, na kojoj takmičenje počinje u jedan sat posle ponoći po srednjoevropskom vremenu.