VRELA STRANA DERBIJA: Sandra Partizan prognozirala tačan rezultat! (HOT FOTO GALERIJA)

Ona najbolje zna kako da provocira.

Do 148. „večitog” derbija deli nas još samo nekoliko sati, a ljubitelji sporta i fudbala ga sa nestrpljenjem iščekuju, baš kao i najvatrenija navijačica Partizana.

 

Atraktivna plavuša je još jednom oduševila svoje Grobare, ali ovog puta ne samo slikama. Naime, u razgovoru za naš portal, Sandra Partizan je prognozirala tačan rezultat i prokomentarisala zašto će baš crno-beli, po njenim procenama, sustra slaviti na „Marakani”.

Idem na derbi i jedva čekam utakmicu. Očekujem da ćemo pobediti 2:0, a golove će dati Andrija Živković i Šaponjić. Takođe, Partizan je u psihološkoj prednosti, jer Zvezda zaostaje pet bodova i sumnjam da može da nas stigne, tako da čekamo duplu krunu! – procenila je atraktivna plavuša.

Provokativnim slikama, koje je poslala našem portalu, Sandra Partizan na neki način želi da pruži podršku crno-belim fudbalerima, a verujemo da će posle ovakvih „slobodnih” fotografija izabranici Zorana Milinkovića i te kako imati snage da pruže odličnu partiju na stadionu „Rajko Mitić”.

 

Zanosna navijačica nije mnogo trošila reči na fudbalere Crvene zvezde, pa nam je ukratko objasnila zašto Partizan ima veće šanse da u sutrašnjem 148. „večitom” derbiju pobedi.

Zvezdina igra je nula! U timu ne postoji igrač koji bi mogao da nam predstavlja opasnost, tako da je jasno ko će biti pobednik – zaključila je Sandra Partizan.

Zvezda će u subotu od 18.00 dočekati Partizan u 24. kolu Superlige. Crveno-beli imaju pet bodova manje u odnosu na večitog rivala, koji je lider na tabeli.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da crveno-beli moraju da budu mirni i da čekaju svoju priliku na predstojećem susretu sa Partizanom.

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da bi pobeda njegovog tima bila samo jedan korak ka konačnom cilju, pošto je do kraja prvenstva u opticaju još 21 bod.