Milorad Vučelić IMA REŠENJE za Zvezdino (ne)zadovoljstvo: “Neka delegira sudije i sebi i nama, a derbi da sude STRANCI”

FK Partizan
Beta

Ne može da prođe vikend, a da se prašina na fudbalskoj sceni u Srbiji ne podigne. Kao po nekom pravilu, glavni akteri, gotovo uvek, su "večiti" rivali.

 

Penal za Partizan protiv Mačve u Šapcu (više o ovom meču pročitajte na OVOM LINKU) prekinuo je petodnevno zatišje i inspirisao komšije s Topčiderskog brda da se iznova, baš kao posle šampionovog trijumfa u Čačku, oglase elaborirajući “spregu crno-belih i Fudbalskog saveza Srbije”.

ON JE NOVI ČLAN “ORLOVA”: Talentovani golman Benfike MILE SVILAR oblači dres Srbije!

Tim povodom, predsednik Partizana Milorad Vučelić u razgovoru za “Sportski žurnal” poručuje da nema nikakvog “rata saopštenjima” sa Crvenom zvezdom povodom nedavnih polemika na račun dosuđenih jedanaesteraca crno-belima u mečevima Superlige, ali ima novo rešenje kada su u pitanju arbitri na mečevima klubova sa Topčiderskog brda.

JEDAN KANDIDAT MANJE: Piksi produžio ugovor sa klubom i prekinuo spekulacije o selektorskom poslu

Neka Crvena zvezda delegira sudije i za naše i za svoje mečeve. Slažete li se da je na kraju uvredljivo da se svi optužuju?! Ako arbitri imaju samopoštovanje trebalo bi da reaguju – istakao je Vučelić i dodao da i ima predlog i za večite derbije.

Nema baš smisla da budemo široke ruke i da dozvolimo komšijama da delegiraju sudije i za večiti derbi. Otud, predlažemo strance. U principu, u naše stvari ne treba da se mešaju stranci, ali kad se sudije ne bune i ćute na konstantne prozivke, što da ne. Svi iz Partizana imamo poverenje u sudije, kad greše i ne greše. Sećate se, samo sam jednom podigrao glas – za primljen gol pošto je lopta vraćena iz gol-auta, usred materijalne povrede pravila igre, zaključio je predsednik crno-belih.

NEĆE SE NA TOME ZAVRŠITI: FIFA kaznila FSS zbog propusta u organizaciji utakmica!

*Više o tome šta je Milorad Vučelić rekao o Crvenoj zvezdi i trenutnoj situaciji u fudbalu možete saznati na OVOM LINKU.