Vučinić: Toti je i dalje nezaustavljiv, bio bih u nevolji da moram da igram protiv njega

Fudbaler Al Džazire Mirko Vučinić rekao je danas da mu je drago što nije na mestu trenera Juventusa Masimilijana Alegrija, jer će u nedelju morati da uradi nešto što niko nije uspeo za 21 godinu - da zaustavi kapitena Rome Frančeska Totija.

Roma i Juventus su jedine dve ekipe u Seriji A koje su bez poraza posle pet odigranih kola, a šansu da se neko izdvoji imaće već za vikend kada je redu duel ta dva tima.

Sve oči će u nedelju od 18.00 biti uprte ka Totiju, koji je svoju klasu potvrdio i u prošlom kolu Lige šampiona. On je na meču protiv Mančester sitija u utorak postigao gol i tako sa svojih 38 godina postao najstariji strelac u tom takmičenju.

– Za 21 godinu svi su pokušavali da zaustave Frančeska i niko u tome nije uspeo. Srećom, nisam trener Juventusa i ne moram da idem protiv njega. Inače bih stvarno bio u nevolji – rekao je nekadašnji igrač i Juventusa i Rome.

Vučinić je u Rimu proveo pet godina pre nego što je 2011. godine prešao u Juventus sa kojim je osvojio dve titule prvaka Italije.