Vujošević: Čestitam Zvezdi na tituli, ali i mojim igračima na zalaganju

Duško Vujošević
Beta

Trener košarkaša Partizana čestitao je Crvenoj zvezdi na tituli i rekao da su napravili sjajan rezultat. Duško Vujošević je i zahvalio svojim igračima jer su održali moral u teškoj situaciji.

 

Trener Partizana Duško Vujošević čestitao je Crvenoj zvezdi na osvojenoj titulu prvaka Srbije. Posebno je pohvaio svoje igrače.

– Gledam radost navijača i nije mi nepoznato. Ovo pokazuje da prvenstvo Srbije nije nešto nevažno. Napravili su sjajan rezultat. Imali smo i mi takve sezone, ali one nisu iskorišćene. Hvala puno igračima, neverovatno su radili u teškoj situaciji. Održali su moral. Naša borba zahteva da kada se gine neka se peva. Časno su se ponašali – rekao je Vujošević.

Trener Partizana je pohvalio organe reda koji su obavili izvanredan posao u trećoj utakmici finalne serije.

– Moram da pohvalim organe reda koji su propratili utakmicu na nivou. Nije bilo ozbiljnijeg incidenta. Takođe hvala policiji koja je brzo razrešila situaciju oko Jovića. Neki Vesićevski listovi su to istrgli iz konteksta. U filmu se vidi da je stolica bačena –  dodao je Vujošević.

Za kraj Vujošević je naglasio:

– Još jednom želim da čestitam Zvezdi na zasluženj tituli i mojim igračima na zalaganju tokom čitave sezone – zaključio je Vujošević.