Vujošević: Mislim da je povreda Bogdanovića lakše prirode

Posle poraza u poslednjem kolu Top 16 faze Evrolige od Galatasaraja sa 64:55 u Istanbulu, trener košarkaša Partizana Duško Vujošević istakao je da se nada da je povreda skočnog zgloba Bogdana Bogdanovića, zadobijena prilikom doskoka u poslednjem napadu domaćih, lakše prirode.

– Gagić nije bio u timu zbog lakše povrede i mislim da je povreda Bogdanovića, do koje je došlo na kraju utakmice, isto lakše prirode i to je jedino što nije dobro večeras. U suštini smo zadovoljni. Utakmicu smo odigrali borbeno sa željom da ostavimo dobar utisak, sa željom da dobijemo njih i u ovakvom meču, kada to nama ništa ne znači što se tiče plasmana. Međutim, vrlo nam je stalo da branimo rejting i da na dostojan način reprezentujemo boje svog kluba. Bilo je i nekih grešaka koje su uputstvo za ono što treba raditi na treninzima za utakmice koje predstoje – rekao je Vujošević za klupski sajt, dodavši:

– Pobeda koja Galatasaraju znači plasman u najboljih osam. Oni su bili izuzetno motivisani, hala ispunjena do poslednjeg mesta, fanatična publika, čestitam im na pobedi i plasmanu u osam najboljih u Evropi. Velika zasluga pripada i mom kolegi treneru Atamanu. Očigledno ova odlična publika ima ono što zaslužuje kroz ovaj tim – zaključio je strateg srpskog šampiona.