Vujošević: Nakon analize poraza od Zvezde spremni smo za nastavak

Raspored u Superligi Srbije već sutra dovodi Konstantin u halu „Pionir”, na novi duel u ovoj sezoni sa aktuelnim šampionom Partizanom.

Meč osmog kola domaćeg šampionata, kao početak drugog kruga utakmica, zakazan je 19 časova i 30 minuta časova u hali „Pionir”.

 

Nakon sinoćnjeg derbija sa Crvenom zvezdom i jedne podrobne analize, koja je sigrno poslužila da se što kvalitetnije sagledaju neke greške koje smo pravili tokom same utakmice, a sigurno i da se spremimo za sve ono što nas čeka u nastavku takmičenja u Superligi Srbije, pa samim tim i za sutrašnju utakmicu protiv Konstantina  – počeo je priču o narednom protivniku.

Tim iz Niša ima skor od šest poraza i jednom dobijenom utakmicom protiv Metalca u šestom kolu:

– Oni su ekipa koja je pokazala jedan dobar nivo kvaliteta, kako individualnog tako i timskog. Nakon naše prve utakmice u Nišu, koju su odigrali na dobrom nivou, zapali su u neku rezultatsku krizu, da bi praktično posle meča sa Metalcem, koji su uspeli da dobiju, pokazali upravo ono o čemu sam već pričao. Mi želimo u tom svetlu da ih posmatramo i na takav način se spremamo za sutrašnji meč. Sigurno samo apsolutni favoriti, to je utakmica u kojoj želimo da izvučemo što više koristi sagledavajući sve aspekte naše igre – zaključio je trener crno-belih.

Ulaznice za meč Partizan NIS – Konstantin će biti u prodaji na blagajni hale Pionir na dan utakmice od 16 časova i 30 minuta, po ceni od 200 i 400 dinara.