Vujošević: Neki moje emotivne reakcije koriste i stavljaju se u funkciju onih koji ne vole Partizan

Trener Partizana NIS Duško Vujošević reagovao je na dve teme koje su se pojavile u medijima pre i posle utakmice u Jerusalimu.

Prva je odgovor na demanti Slavka Gaka, gradskog sekretara za sport:

– Pročitao sam samo šta se piše na sajtu Skupštine grada. Vuk Karadžić je odavno ustanovio pravilo „čitaj kako je napisano”, dakle ništa nisam tumačio već samo pročitao i naglasio. Kao predsednik JSD Partizan, koje je vlasnik fudbalskog stadiona Partizan, apsolutno moram da se bavim onim što dotiče problematiku vlasništva tog stadiona – rekao je Vujošević.

Druga tema je današnja vest u svim medijima:

– Vidim da su u medijima više nego zlonamerni i prenaglašeni komentari novinara, koji nisu imali takvu agresivnost, borbenost i moralnu čvrstinu da zaštite koleginicu iz svog esnafa Olju Bećković, kada je zabranjena emisija „Utisak nedelje”. Provodim sa ekipom 24 sata i znam šta se dešava, sa velikom posvećenošću prema timu i emocijom radim ono što mislim da je ispravno. Ima tu i određenih grešaka, ali mislim da igračima Partizana nije potrebna zaštita od takvih novinara koji pokušavaju da neke moje emotivne nastupe iskoriste stavljajući se u funkciju onih koji ne vole Partizan, a takvih ima dosta na vlasti u ovom trenutku. Ti isti novinari, najčešće nemo prelaze preko piriča o teškoj ekonomskoj situaciji Partizana, o tome šta će se zbog toga dogoditi, upravo iz razloga što igrači ne mogu da budu plaćeni.

Ovo je pokušaj da se dobra igra Partizana i povratak na ne tako stari put uspeha, stavi u drugi plan i na taj način onemogući, jer ako u ovom sastavu funkcionišemo dobro uz povratak Mačvana, Milosavljevića i dolazak jednog amerikanca, bićemo još bolji, pa „zlo treba u semenu saseći” – objasnio je Vujošević.