Vujošević o sukobu sa Pavlovićem: Ne dozvoljavam nikome da ruši tim, ali svako može ispravi grešku

Neočekivanu vest da je Saša Pavlović napustio Partizan odjeknula je kao bomba. trener Partizana Duško Vujošević je na konferenciji za medije potvrdio da je bilo sukoba, ali je ostalo nejasno šta su dalji koraci.

 

Trener crno-belih je istakao da su svi sukobi interna stvar kluba i da o tome nema potrebe da se puno priča.

– To je naša interna stvar. To nije za neku veliku priču. Svaki tim ima život i dinamiku. Moramo da vodimo računa na to da ne remetimo timski duh I disciplinu. O danas će biti zabranjeno prisustvo bilo koga ko nije deo tima. Pričaju mi da ne možeš da eliminišeš prijatelje kluba. Činjenica je da nas je Mega pobedila, svako ima svoj način vaspitavanja tima. Odnos pojedinih igrača na toj utakmici nije bio dobar, proizvod toga je bio poraz. Želja za pobedom se pokazuje željom za treningom. Sve će se rešiti u interesu tima. Ja smatram da je interes tima da vlada timski duh, da smo svi u funkciji tima i da svi moramo da damo sve od sebe i da to pokazujemo na svakom treningu. Moj način je da ne kažnjavam finansijski. Trening je bio u 6 ujutru i to je tačno. Posle su ble interpretacije da su Mačvan i Murić bojkotovali – rekao je Vujošević.

Trener Partizana je istakao da je organizovao trening u šest ujutru kao kaznenu meru.

– Ja ne kažnjavam tim finansijski, tačno je da je bilo treninga u šest ujutru – dodao je Vujošević.

Trener Partizana je potom naglasio da svakome može da se oprosti greška.

– Svako može da se oprosti greška, ali nikome ko se u kontinuitetu pogrešno ponaša. Šta će biti sa Pavlovićem, videćemo. Ne dozvoljavamo nikome da ruši tim, a svakome ćemo dati pravo da ispravi grešku – kazao je Vujošević.