Vujošević: Preti nam suspenzija

Predsednik JSD i trener KK Partizan Duško Vujošević rekao je za ‘Novosti’ da klubu preti suspenzija zbog dugovanja igračima.

U ponedeljak je stigla presuda iz trgovinskog suda da klub iz Humske mora da uplati bivšem kapitenu Dušanu Kecmanu 14.000 evra.

Vujošević je istakao da se neki igrači „ponašaju gospodski, a neki racionalno”.

– Neki igrači-poverioci se ponašaju krajnje gospodski, neki racionalno. Tačno je da je iz Trgovinskog suda stigla presuda zbog neizmirenih obaveza prema Kecmanu. Takođe nam preti i suspenzija BAT zbog dugovanja prema Katiću, dok je Raduljica prolongirao zahtev za mesec dana. Mačvan se ponaša gospodski od početka, pa moram još jednom javno da mu se zahvalim – rekao je Vujošević.

On je dodao da bi klub mogao da se nađe u velikom problemu zbog Jake Klobučara koji potražuje veću sumu od one propisane ugovorom.

– Do povećanja sume je došlo zbog vremenskog pomeranja isplate, a uz garancije njegovog menadžera Aleksandra Raškovića ljudima iz kluba da je u pitanju samo formalno pomeranje i da se to nikako neće odraziti na sumu koju klub duguje igraču – objasnio je trener Partizana.