Vujošević: Radnički i Partizan uvek pruže dobru košarku i veliku borbenost, iako nisu plaćeni

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da revanš meč polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv Radničkog iz Kragujevca neće biti nimalo lak.

Crno-beli se nalaze nadomak plasmana u finale, pošto su u subotu pobedili sa 89:81 i poveli sa 1:0 u seriji.
– Mi smo na prvoj polufinalnoj utakmici imali periode veoma dobre igre, ali i intervale sa kojima nismo zadovoljni. Sa povećanim nivoom energije i koncentracije na neke veoma bitne detalje u igri i sa još kvalitetnijim pristupom moramo da odigramo utakmicu koja će biti sve samo ne laka i jednostavna za dobiti – rekao je Vujošević za klupski sajt.

On je dodao da Radnički ima veoma dobar tim, kao i da očekuje da Kragujevčani budu dodatno motivisani pred svojom publikom.
– Oni su ekipa koja svoju sigurnost traži kroz veliki broj šuteva van linije za tri poena, tranzicioni napad i igre dva na dva. Mogu da budu veoma neprijatni ako se određene stvari u njihovoj igri ne iskontrolišu u punoj meri. Postoji jedan kuriozitet za ove dve ekipe, kada igraju pruže uvek dobru košarku i pokazuju veliku borbenost, bez obzira što nisu plaćene –zaključio je Vujošević.

Utakmica Radnički – Partizan igra se sutra od 20 sati u hali Jezero.