Vujošević: Radujem se što ponovo igramo pred našim navijačima, Metalac ima odličan tim

Ekipa Partizana u subotu od 21 čas dočekuje Metalac u okviru četvrtog kola Superlige Srbije.

 

Crno-beli će i na ovom susretu biti oslabljeni pošto Saša Pavlović i dalje ne može da igra zbog povrede. O svemu ovome pričao je trener Duško Vujošević.

– Pavlović još neće igrati. Oporavak teče po predviđenom roku, možda koji dan duže. Želimo u potpunosti da se oporavi, da ne obnovi povredu. Sigurno neće igrati protiv Metalca i Vojvodine, posle ćemo videti – rekao je Vujošević.

Partizan posle duže pauze ponovo igra u Pioniru pred svojim navijačima što posebno godi treneru crno-belih.

Ova pauza od skoro mesec dana bez takmičarskih utakmica nije prirodna, potrebno je vreme da se vratimo u formu i to dodatno povećava oprez, sada, kada nam dolazi Metalac koji je dosadašnjim rezultatima dokazao da opravdano pretenduje na treće mesto. Posle duže pauze ponovo igramo i pred našim navijačima, to mi je posebno drago – dodao je Vujošević.

Za kraj iskusni strateg je imao samo reči hvale za narednog protivnika.

– Ekipa Metalca je spoj mladosti i iskustva, popunjeni su na svim pozicijama, vratili su ljubav prema košarci u Valjevu, pre svega zahvaljujući ogromnom entuzijazmu i žrtvi istaknutog kardiologa Boška Đukanovića. Prema njemu imam veliki respekt i voleo bih da ima više takvih ljudi koji pomažu da sport ostane na određenom nivou – naveo je Vujošević, ali ipak istakao kako očekuje da njegov tim na parketu zabeleži pobedu.