Vujošević: Trener i igrači Levskog su išli u sukob sa svojim navijačima da bi nas zaštitili!

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su crno-beli pobedom nad Levskim pored bodova u Jadranskoj ligi dobili i neke igrače koji su veoma bitni za igru tog tima.

– Vrlo značajna pobeda i odličan pristup igrača. Od početka utakmice imali smo vrlo jasnu ideju kako i na koji način treba da odigramo protiv ekipe Levskog. Kontrolisali smo celu utakmicu i na kraju vrlo ubedljivo rezultatski dobili. Ono što je jako bitno sa individualnog i timskog aspekta, dobili smo neke igrače koji su vrlo bitni za naš način igre – rekao je Vujošević.

Partizan je u osmom kolu Jadranske lige savladao bugarski Levski u Sofiji ubedljivim rezultatom 98:66.

Meč u Sofiji je prekinut u pauzi između prve i druge četvrtine, pošto su navijači domaćih upali na teren. Meč je nastavljen pred preznim tribinama.

– Bila je odlična atmosfera na početku utakmice, ispunjena dvorana. Mislim da je Levski pogrešio, jer u prisustvu toliko velikog broja navijača, a bilo je i dosta fudbalskih navijača, obezbeđenje nije bilo srazmerno – kazao je trener Partizana.

On je istakao sportsko i prijateljsko ponašanje igrača i trenera Levskog u tom trenutku.

– Moram da naglasim da su se igrači Levskog i trener Papazov tokom incidenta ponašali krajnje prijateljski i sportski. Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače. To ne smemo da zaboravimo, kad oni budu dolazili u Beograd – rekao je Vujošević.