Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala dobar meč protiv Banvita, ali da crno-beli nisu imali dobra rešenja u momentima kada se utakmica lomila.

– Banvit je dobra ekipa koja ima svoj prepoznatljiv način igre i nije slučajno što su prvi vrhu tabele. Mislim da smo odigrali kvalitetan meč. U odlučujućim momentima kada se utakmica lomila, onda kada je bilo najvažnije, nismo našli najbolja rešenja, pre svega, u napadu – rekao je Vujošević.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras posle produžetka u Bandirmu od Banvita sa 85:90 u sedmom kolu Grupe E Evrokupa.

– Banvit je toliko dobra ekipa da pomoć koju su imali od sudija i u Beogradu i ovde, njima zaista nije potrebna i nikome ne služi na čast – dodao je Vujošević.

Trener Partizana je naveo i da ljudi u Turskoj iskreno žale zbog onoga što se desilo u Istanbulu kada je navijač Crvene zvezde ubijen pred duel sa Galatasarajem.

– Moram da naglasim da se ovde oseća kolektivna griža savesti i da je ljudima iz košarke neizmerno žao što se to desilo. Shvataju da je taj gubitak ne može da se nadoknadi, ali prepoznaju da je to simbol da nešto tako nigde i nikada više ne sme da se desi – rekao je Vujošević.