VULETIĆ PROZVAO TRENERA DINAMA: Osmeh zbog poraza od Zvezde pretvorio se u bolnu grimasu

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić kazao je danas da izjava trenera Dinama Dragana Antića posle utakmice dva kluba deluje "groteskno i nepojamno".

printscreen/youtube.com/Danas Conference Center

– Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici – naveo je Vuletić u izjavi dostavljenoj medijima.

Partizan je u nedelju u Surdulici pobedio Dinamo iz Vranja sa 1:0, u drugom kolu Super lige Srbije.

Antić je posle toga između ostalog rekao da nije zadovoljan zbog toga što Partizan mora da igra sa 14 igrača, aludirajući na trojicu sudija.

– Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS – kazao je Vuletić.

– Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama – dodao je.

Vuletić je naveo da mora da reaguje član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Dragiša Binić.

– Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti – rekao je Vuletić.

– Tako će se ponajbolje dokazati da ‘u Vranje nema laganje’ – zaključeno je u njegovoj izjavi.