ZA NJU JE VREME STALO: Svet odlepio za NAŠOM odbojkašicom koja u 51. godini izgleda kao BOMBA (FOTO)

Fotografije Slađane Erić sve češće privlače pažnju i pokazuju da izgleda savršeno i u petoj deceniji.

pixabay

Slađana Erić, iskusna srednja blokerka, odlučila je da provede slobodno vreme u Izraelu na jednoj plaži i da pokaže savršenu liniju.

Upravo ju je savršena fizička sprema dovela do toga da i u petoj deceniji i dalje igra profesionalno odbojku.

Ova odbojkašica danas nosi dres Makabija iz Haife, a i dalje je mnogi smatraju jednom od najlepših sportistkinja Srbije.

View this post on Instagram

A post shared by Sladana Eric 斯拉奇 (@sladjanaeric1)

Objavila je ranije fotografije i snimke sa luksuzne lokacije (Maldivi) i pokazala da je i te kako svesna svojih kvaliteta.

Definitivno nisam ‘savršena’ i nikada neću biti. Ali imam povlastice. Uvek sam bila svoja sa svim svojim nesavršenostima…“, napisala je Erić.


Po dolasku i Izrael je istakla da je uzbuđena zbog saradnje sa Loganom Tomom.

Imam velika očekivanja i zato sam ovde. Želim da osvojim duplu krunu sa Makabijem ove sezone. Došla sam ovde da bih radila sa Logan Tom, sa kojom sam nekada igrala. Veoma sam srećna što sam tu“, rekla je Slađana Erić.

Tokom karijere osvojila sijaset trofeja. U svojim vitrinama ima Superkup Švajcarske, tri Kupa Švajcarske, tri prvenstva Švajcarske, dva Superkupa Srbije, tri Kupa Srbije, sedam prvenstva Srbije, Superkup Španije, dva Kupa Španije, prvenstvo Španije, Kup BiH i Prvenstvo BiH.