ZA SADA NIŠTA OD POVRATKA! Đoković ODUSTAO od turnira u Abu Dabiju, fanovima poslao OVU PORUKU

Novak Đoković
Beta

Novak Đoković neće učestvovati na egzibicionom turniru Mubadala World Tennis Classic u Abu Dabiju, jer je proteklih par dana osetio bolove u laktu. Posle saveta lekarskog tima doneta je odluka da propusti ovo takmičenje.

 

Iako je ranije bilo najavljeno da će Đoković, nakon godinu dana pauze, prvo zaigrati na  egzibicionom turniru Mubadala World Tennis Classic u Abu Dabiju, to se ipak neće dogoditi.

Novak Đoković neće učestvovati na ovom egzibicionom turniru, jer je proteklih par dana osetio bolove u laktu. Posle saveta lekarskog tima doneta je odluka da propusti ovo takmičenje.

– Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama. Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve. Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam.

Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana – izjavio je Đoković danas.