Za zdraviji život! Besplatni treninzi na Košutnjaku

U subotu od 10 časova na trim stazi održaće se treninzi trčanja kojim zainteresovani ljudi mogu da se sa poznatim stručnjakom pripreme za Beogradski maraton. Ova manifestacija je u sklopu projekta "Adidas running tima".

Trkači se u prvoj fazi sezone pripremaju za beogradski maraton koji se, već tradicionalno, održava u aprilu. Prva grupa se priprema za stazu od 21km, tačnije polumaraton, a druga grupa za „trku zadovoljstva” odnosno stazu od 5km. Za sve trkače pripremljen je odgovarajući program kako bi se svakom individualcu pristupilo na najbolji mogući način i zajedničkim radom ostvario željeni rezultat.

Okupljanja i treninzi održavaće se redovno svake subote u isto vreme, na jednoj od tri trkačke lokacije u Beogradu: 25. maj, Ada Ciganlija ili Košutnjak. Ivan Miškeljin, jedan od najvećih stručnjaka za trčanje u Srbiji, pratiće rad i razvoj svakog takmičara pojedinačno, a redovnost na treninzima i izuzetni napredak biće posebno nagrađeni.

Inače, prvi trening u sklopu ovog projekta održan je 1. marta na Adi Ciganliji. Više od trideset ljubitelja trčanja, uz nadzor profesionalnih trenera uživalo je u trčanju na trim stazi popularne rekreativne zone u Beogradu. Tom prilikom podeljene su i prve članske karte koje će voditi sve učesnike do ostvarenja njihovih trkačkih ciljeva, ali i do vrednih poklona i popusta od strane „Adidasa”.

Svi koji žele da se pridruže adidas running timu i postanu deo adidasove zajednice ljubitelja trčanja, sve informacije u vezi treninga i rasporeda mogu pronaći na njihovoj Fejsbuk i Tviter stranici.