“ZABORAVILI SMO UTAKIMICU U BEOGRADU”: Milojević poštuje Suduvu, ali Zvezda u Litvaniji ide na pobedu

"U fudbalu nikada ništa nije sigurno, rekao sam i pre sedam dana da je odigrano samo prvo poluvreme. Spremamo se za kao da je rezultat 0:0", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Litvaniji. 

Beta

Fudbaleri Zvezde sutra gostuju Suduvi u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Beogradski tim u taj meč ulazi sa tri gola prednosti.

– Suduva je postigla tri gola protiv jakog APOEL-a, izbacila je ekipu koja ima veliki budžet, ekipu koja je bila redovna u evropskim takmičenjima. Suduva je s pravom postala prvak svoje zemlje, čestitam im na tome – rekao je Milojević.

Trener Zvezde je naveo da je Suduva “trkački moćna, disciplinovana ekipa”.

– Za nju igraju igrači koji su ili reprezentativci Litvanije, ili su to bili. Imaju stil igre koji smo i očekivali, ne možemo više ni mi njih, niti oni nas da iznenade – rekao je Milojević.

On je naveo da može da računa na sve igrače, osim na Milana Pavkova.

– On nije mogao da bude sa nama zbog stomačnih problema. Nisam se još odlučio za sastav, ali mogu da kažem da smo apsolutno zaboravili utakmicu u Beogradu – rekao je Milojević.

Crvena zvezda za 450 minuta igre ove sezone nije primila gol.

– Istina je da ne primamo golove, ali naš cilj je da pobeđujemo. To je pokazatelj da ekipa dobro funkcioniše. U fudbalu postoje četiri faze utakmice, kada imate loptu i kada nemate, u odbrani i napadu, i morate biti jaki u svakom segmentu. Drago mi je zbog tog podatka, ali bitno mi je da moja ekipa pobedi. Kada ekipa ne prima golove, to znači da svi igrači rade dobro svoj posao što se tiče te faze igre – rekao je Zvezdin trener.

Pobednik ovog dvomeča u narednom kolu igra protiv boljeg iz duela Spartaka iz Trnave i Legije. Revanš meč tih rivala na programu je večeras, ali Milojević neće gledati taj meč.

– Neću gledati, fokusiran sam na utakmicu sa Suduvom – rekao je Milojević.

Utakmica između Zvezde i Suduve igra se sutra od 19.30.