ZABORAVLJENA ŠESTICA IZ PARIZA: Zvezda u nadoknadi vremena savladala Zemun (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima Zemun sa 2:1 u poslednjoj utakmici 11. kola Super lige Srbije.

Beta

Crveno-beli su na gostovanju u Zemunu do trijumfa došli posle preokreta, golovima u sudijskoj nadoknadi vremena prvog, odnosno drugog poluvremena.

Zemun je poveo pogotkom Nikole Stojkovića u 10. minutu. Filip Kukuličić probio je po desnoj strani, odakle je centrirao na pet metara, a brži i spretniji od Miloša Degeneka bio je Stojković koji je “ćušnuo” iza Milana Borjana.

Zvezda je u 22. minutu imala odličnu priliku da dodje do izjednačenja, međutim, Lorenco Ebisilio je pogodio stativu iz jedanaesterca, koji je minut ranije skrivio Miljan Vukadinović nad Dejanom Joveljićem.

U poslednjim trenucima prvog dela igre Zvezda je došla do izjednačenja. Jovančić je “zalomio” u kaznenom prostoru, te odložio loptu na desni bok za Filipa Stojkovića koji je uputio centaršut na pet metara, gde je ona pogodila Cvetkovića, a na nju je natrčao Dejan Joveljić i postigao svoj drugi gol u Super ligi ove sezone.

U drugom delu meča Zvezda je imala inicijativu, ali nikako nije uspevala da dođe do prave prilike pred golom rivala.

Situacija se ipak promenila u sudijskoj nadoknadi vremena kada je Marko Marin posle dobrog proigravanja Ričmonda Boaćija, savladao golmana Zemuna i tako postavio konačan rezutat.

Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 31 bodom, dok je Zemun 13. sa devet.