“ZADOVOLJSTVO JE IGRATI U NIŠU”: Srpski teniseri nestrpljivo čekaju PRVI MEČ DEJVIS KUPA!

Đoković i deca
promo

Dejvis kup selekcija Srbije sezonu 2017. počinje susretom sa reprezentacijom Rusije u Nišu. Srpski teniseri su održali konferenciju za štampu, na kojoj su spremno odgovarali na pitanja novinara. Upitan da li će probati čuveni niški roštilj, Novak je sa osmehom odgovorio: "Neću, neću sigurno."

 

 Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da jedva čeka da izađe pred nišku publiku u meču reprezentacije Srbije protiv Rusije u Dejvis kupu.

– Zadovoljstvo mi je što igram u Nišu. Zahvalio bih se novom selektoru Nenadu Zimonjiću što je prihvatio da bude selektor, ali i njegovom prethodniku Bogdanu Obradoviću na odličnoj saradnji 11 godina. Drago mi je što smo na okupu, nedostaje jedino Janko Tipsarević… Atmosfera u Nišu je sjajna i siguran sam da će nam navijači dati dodatnu energiju – rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Đoković je dodao da su Rusi kvalitetan i mlad rival, koji nikako nije za potcenjivanje.

– Verujem da ćemo svi biti na nivou i da ćemo pobediti – rekao je Đoković i uz osmeh dodao da neće probati čuveni niški roštilj.

Njegov saigrač iz reprezentacije Viktor Troicki nije skrivao zadovoljstvo što se meč protiv Rusije igra u Nišu.

– Publika nam je blizu, pa ćemo da osetimo veliku podršku. Verujem da će nam to dati krila da slavimo – poručio je Troicki.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Rusije igra se od 3. do 5. februara.