Zagorac: Kadri smo da Zvezdi nanesemo prvi poraz!

Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac rekao je da veruje da njegov tim može da nanese Crvenoj zvezdi prvi poraz ove sezone.

Izabranici Dejana Milojevića dočekuju ‘crveno-bele’ u nedelju u 19 časova u Sportskom centru „Pinki” u Sremskoj Mitrovici u okviru 17. kola ABA lige.

– Ne nalazimo se u povoljnoj poziciji posle nekoliko vezanih tesnih poraza na gostovanjima ekipama našeg ranga. Opao nam je prepoznatljivi nivo igre. U goste nam dolazi do sada neporažena Zvezda koja ligu igra vrlo dominantno. Na nama je da pokušamo da nametnemo svoj ritam igre sa puno trčanja što je više moguće i probamo da im nanesemo prvi poraz u ligi, a smatram da smo kadri za to. Pozivam publiku da ispuni halu i pomogne nam da ostvarimo pobedu – istakao je Zagorac.

Crvena zvezda je od početka sezone u regionalnom takmičenju nanizala 16 pobeda, a Mega trenutno ima sedam pobeda i devet poraza.

– Zvezda je definitivno favorit u meču koji nam predstoji, imaju sjajnu sezonu. Verujem da je pred nama dobra utakmica i da možda dođe i do iznenađenja. Mi jesmo u period tranzicije, došao nam je Musli, koji je prilično drugačiji igrač od Marelje, ali smo dobro trenirali i verujem da možemo dobro da odigramo, pružimo svoj maksimum i vratimo se na pobednički kolosek – naglasio je Milojević.