‘ZAKLAĆEMO VAS’: Hrvatski huligani napali i vređali srpske futsalere (VIDEO)

Futsal
Promo

Futsal derbi hrvatskog prvenstva između Dinama i Nacionala prekinut je na poluvremenu, jer su huligani iz navijačke grupe "Bed blu bojs" utrčali na teren uz vređanje i povike srpskim igračima koji nastupaju za goste "Ubićemo vas" i "Zaklaćemo vas".

 

Za Nacional igraju srpski futsaleri Mladen Kocić i Borko Surudžić, a oni su prema poslednjim informacijama prošli bez povreda.

BBB su tokom prvog poluvremena vređali igrače i uprave gostiju. U jednom trenutku navijači Dinama su napali upravu Nacionala, koja je bila na tribinama, a zatim su uleteli na teren i počeli su da udaraju igrače protivničkog tima.

Oba tima su se tokom noći oglasila saopštenjima, a najgore je prošao golman Nacionala Ivan Pavlić kome su navijači Dinama razbili glavu. Predsednik Nacionala Ivica Đola je poveo futsalere u svlačionicu i oni se nisu vratili na teren.

Policija, koja je kasno reagovala, je saopštila da su incident izazvali navijači Dinama, a prema poslednjim informacijama povređenu su tri osobe. Nacional je u trenutku prekida vodio sa 2:0.

Nacional je tokom noći na društvenim mrežama objavio nove snimke napada.